/ Produkty / Skladový software / Software pro řízení restauračního provozu


Software pro řízení restauračního provozu

Restaurační systém Vám vyřeší prakticky celou organizační a administrativní problematiku spojenou s řízením restaurace.

 

  • Projekt pracuje automatizovaně na základě přímého propojení elektronických pokladen s počítačem nebo sítí počítačů.
  • Projekt důsledně sleduje provozovnu z hlediska surovin, zboží a vlastních výrobků, dále z hlediska pokladních operací a obsluhy pokladen,
  • Prodej lze provádět pomocí čísla zboží (PLU) s možností tisku objednávkových lístků na kuchyňské tiskárně. Obsluha zákazníka se výrazně zrychlí, kontrola prodeje se zpřesní.

    Projekt Vám konkrétně přinese odpověď na pět nejdůležitějších otázek ve Vaší provozovně:

  • 1. Co máme nebo nemáme za suroviny nebo zboží, jeho stav, pohyby a jaké jsou výrobní náklady, tedy jaký je rabat, se kterým je zboží, nebo výrobky prodávány? (Evidence zboží)
  • 2. Kolik máme tržby z prodeje, kolik bylo storen, plateb jiným způsobem a kolik jsme vydělali? (Evidence tržby)
  • 3. Jaká je výkonnost a chybovost (?) jednotlivých obsluhujících ? (Evidence číšníků, pokladních)
  • 4. Jaké je DPH při prodeji jednotlivých druhů zboží a celková DPH na výstupu? (Evidence DPH a účetní vazby).
  • 5. Jaké jsou kalkulační náklady na jednotlivé výrobky (jídla, nápoje)? Evidence jednotlivých kalkulací přináší i možnosti automatizovaného hlídání rabatů a případné následné přeceňování.

Související produkty

Prodej, Obchod, Restaurace a Servis - Tel. / fax: 377 224 659, E-mail: pors@pors-plzen.cz

tvorba stránek Antstudio.cz